Галерија

ЛЕН Европски Куп -олимписка дисциплина 10км- Охрид, 2021г

Европско Првенство во Пливање и Далечинско пливање, Будимпешта 2021

Историски првата Национална Стратегија за Пливање 2020-2036г, во С. Македонија

FINA World Aquatics Day 2020 Ohrid

FINA World Aquatics Day 2019 KUMANOVO

FINA CNSG Marathon World Swim Series 10km

FINA officials certification

FINA talent swim camp 2019

FINA Ultra 25km

FINA LOZANA

COMPETTITIONS

FINA ULTRA SWIM MARATHON SERIES 2019
#4 OHRID (MKD)

Course “KLIME SAVIN”, St. Naum – Ohrid, 25 km Сабота 24.08.2019 со старт во 12.00ч започнува традиционалниот Охридски Пливачки Маратон, кој е дел од FINA Ultra Marathon Swim Series 2019г. Генерален Покровител е Претседател на Северна Македонија, Г-дин Стево Пендаровски, помагатели Прилепска Пиварница, Општина Охрид, Aqua Viva , Македонски Олимписки Комитет, УниПрес-Скопје, Агенција за Млади и Спорт, Хотел Ројал Вју-Охрид, Хотел Монтенегро Ин- Охрид, Вила Деа- Охрид

FINA ULTRA SWIM MARATHON SERIES 2019
#4 OHRID (MKD)

EnglishMacedonian