By

Aleksandar Malenko
Пливачка Федерација на Северна Македонија (ПФСМ) согласно програмски активности (домашна програма) за 2021г предвиде одржување Национално Првенство во пливање период 03-05.12.2021г-Скопје Базен А1 СЦ Борис Трајковски. За жал, официјално ги известуваме сите регистрирани пливачки клубови и поединци во ПФСМ за календарска натпреварувачка сезона 2021г дека, истото се одложува на неодредено време поради: – Непрефрлање на...
Read More

Our Works

EnglishMacedonian